mostbet aplikacja

Home Forums Job Openings mostbet aplikacja

Viewing 0 reply threads
  • Author
      Helpful
      Up
      0
      Down
      Not Helpful
      ::

Klikam tu od jakichs czterech miesiecy i prawde mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj apka robi robote — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO siedzi tam mocno — Gates of Olympus to moj standard, choc ostatnio bardziej siedze na Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.

Pakiet na start to 125% do mniej wiecej 1600 zl plus okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyplacam najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Obsluga po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.

Viewing 0 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.