Home › Forums › Job Openings › mostbet aplikacja
Tagged: mostbet aplikacja
- This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 6 days, 5 hours ago by
mostbet_zeSi mostbet_zeSi.
-
AuthorPosts
-
-
August 6, 2026 at 4:29 am #294150
mostbet_zeSi mostbet_zeSiParticipant::Gram tu od mniej wiecej pol roku i nie ukrywam trafilem tu przypadkiem. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem apka daje rade — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. NetEnt dominuje — Gates of Olympus to moj standard, chociaz od jakiegos czasu czesciej siedze na Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.
Pakiet na start wynosi 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Obrot to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Obsluga odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.