mostbet aplikacja

Home › Forums › General Comments › mostbet aplikacja

Viewing 0 reply threads
  • Author
      Helpful
      Up
      0
      Down
      Not Helpful
      ::

Obstawiam tu od zeszlej jesieni i powiem wprost trafilem tu przypadkiem. Przedtem gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja nie zawodzi — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play jest wszedzie — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek ostatnio bardziej siedze na Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.

Powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty plus paczke darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Wager to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyciagam wygrane zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Czat z konsultantem odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.

Viewing 0 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.