mostbet aplikacja

Home Forums Job Openings mostbet aplikacja

Viewing 1 reply thread
  • Author
      Helpful
      Up
      0
      Down
      Not Helpful
      ::

Siedze tu od zeszlej jesieni i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj apka nie zawodzi — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play dominuje — Gates of Olympus to moj standard, choc od jakiegos czasu czesciej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.

Pakiet na start wynosi 100% od pierwszej wplaty i do tego okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Na Vise czekalem dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.

Support odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Helpful
      Up
      0
      Down
      Not Helpful
      ::

Klikam tu od jakichs czterech miesiecy i powiem wprost wszedlem tu z polecenia kumpla. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem apka robi robote — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play dominuje — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, chociaz od miesiaca bardziej siedze na Betsoft. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.

Powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl plus okolo 250 spinow, rozbite na kilka dni. Wager jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyplacam zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Na Vise trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Support odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.

Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.

Viewing 1 reply thread
  • You must be logged in to reply to this topic.